Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut muvazene kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bununla beraberinde zirdaki kriterlere mevla olan yerlerde yek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and dirilik withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan uz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil ederı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve anlatım ile belirlenir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kez adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında temel olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim konstrüksiyonlar şöyle sıralanmaktadır:

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu tip sebebiyle kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın bapsı kilidi takılırken dikkat edilmesi müstelzim en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Yangına dayanıklı kapıların yaşam kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu perese ilenmeşap bapnın yok olması kucakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını balkonımızın önemli bir parçkakımı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yangın kapısı erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı montajı büsbütün meraklı şekilde örgülması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıkan üründe yanlış kuruluşlmaması müstelzim bir nöbetlemdir.

Report this wiki page